Головне

Тренер Кличка припускає, що Пулєв після нокауту від Володимира може завершити кар`єру

20.11.2014 12:40 132 0

Тренер українця Володимира Кличка Джеймс Алі Башир вважає, що Кубрат Пулєва після нокауту від українця може залишити бокс

Нагадаємо, 15 листопада, в Гамбурзі українець нокаутував Пулєва у п'ятому раунді.

"По-перше, хочу сказати, що я дуже радий не тільки самій перемозі Володимира, а й тому, що у Пулєва немає серйозних пошкоджень після таких важких ударів Кличко - це спорт, і тут ніхто не бажає нікому каліцтв. А по-друге, я досі впевнений, що Пулєв побив би більшість, якщо не всіх супертяжів у світі, окрім Володимира. Я можу помилятися, але з моєї точки зору, Пулєв побив би всіх топ-боксерів у суперважкому дивізіоні, крім Володимира Кличка.

Володимир його просто виніс. Ніхто не міг би зробити цього з Пулєвим. Він побив Тоні Томпсона, побив Димитренка і побив гіганта Устинова. Вони, звичайно, далеко не великі бійці, але це хороші супертяжі. І Пулєв побив їх досить легко. Як далі складеться кар'єра Пулєва? Важко сказати - не кожен може повернутися після нокауту. Володимир зміг. Він був нокаутований Коррі Сандерсом, його зупинили Пьюритті і Брюстер, але він повернувся. Але я не знаю, чи зможе повернутися Пулєв.

Просто потрібно було бути в залі, щоб оцінити всю міць ударів Володимира - її було чутно навіть по звуку. Звук від ударів був такий, що перше, що спадало на думку - тільки б цей хлопець не отримав серйозних ушкоджень. І якщо Пулєва не зламає цей нокаут, він може побити всіх інших супертяжів у світі - настрої, працьовитості, боксерських якостей у нього для цього вистачить. Питання тільки в тому, як він відновиться після цього нокауту, цитує Башира 24boxing.com.ua.

Коментарі ()